TOPIK

Carpon

  • Nu Anyar Datang

    GEUS lila kuring embung nyekel pagawean naon wae...

  • Muga Langit Tuluy Cangra

    ISUK kénéh geus kadéngé sora tukang sayur nu nguriling dina motor, nawarkeun ku sora tina sepiker leutik nu di babawana.

  • Bagong Kajajaden Atawa Pasir Kareumbi Urug (bag 2)

    BAPA jeung Ema jongjon makaya di lembur. Ukur cukup keur nyumponan bubutuh sapopoé, sésa tina ngiriman anak anu sakola di kota téh.

  • Bagong Kajajaden Atawa Pasir Kareumbi Urug (bag 1)

    BAGONG nunggal beunang katingker. Cenah mah ti lahan titinggal bapa, di tutugan Pasir Kareumbi. Keun, ari ku sual éta mah.

  • MURID ANYAR (bag 3 / terakhir)

    PINDAHAN sakola ti Bandung cenah Fitri téh. Pindah sakola ka SMPN 3 Wado téh, ku sabab Bapana dipindahkeun tugas gawéna ka Wado.

  • MURID ANYAR (bag 2)

    PINDAHAN sakola ti Bandung cenah Fitri téh. Pindah sakola ka SMPN 3 Wado téh, ku sabab Bapana dipindahkeun tugas gawéna ka Wado.

  • MURID ANYAR (bag 1)

    PINDAHAN sakola ti Bandung cenah Fitri téh. Pindah sakola ka SMPN 3 Wado téh, ku sabab Bapana dipindahkeun tugas gawéna ka Wado.

  • Lagu Panineungan

    Peuting beuki ngolotan. Tapi manéhna masih anteng ngalangeu. Naleukeumkeun beungeut kana méja nu biasana jadi paranti ngaréngsékeun pagawéanana

  • Nu Marunggahan di Lembur

    Sabenerna Citarunggang téh lembur gedé, tapi dina sapopoéna teu weléh tiiseun.

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved