Breaking News:

TOPIK

Carpon

  • New Normal

    BASISIR talaga. Hawa nyongkab teu jadi hahalang nu calinutrung dina rakit. Paneuteupna maluseur kana kukumbul.

  • Bandera Lalayu Sekar

    KARUNG eusi gelas jeung botol palastik urut inuman geus méh pinuh. Aya ogé kardus urut di jero karung téh. Mokaha loba beubeunangan poé ieu mah.

  • Nu Mangprung na Lulurung Simpé

    Beus mangprung meulah patalimarga nu can pati ramé. Panumpang gé masih diwatesanan jumlahna, diuk paanggang. Sajok saurang. Lah, asa beuki simpé.

  • Pangarang Kasohor

    Langit caang narawangan, taya méga anu ngahalangan. Pantes pisan saenyana saupama dipaké leuleumpangan bari ngadagoan panonpoé surup.

  • Kuring Paeh

    KURING ngaleupaskeun nyawa di kamar sorangan sanggeus saminggu nandangan panyakit, nyaéta awak nyebrét panas paselang jeung batuk ngajegroh.

  • Ganggarangan Welas Asih

    DUKA naon sabab alesannana manéhna maké inget kana ganggarangan. Enya apan, jigana, ngarasa rumasa lain warga urang kota.

  • Makelar Masker

    SASALAD nerekab. Dunya harénghéng. Korban ngundak unggal poéna. Sakur jalma ngusahakeun nyinglar sasalad sangkan bisa hirup jeung huripna.

  • Nu Anyar Datang

    GEUS lila kuring embung nyekel pagawean naon wae...

  • Muga Langit Tuluy Cangra

    ISUK kénéh geus kadéngé sora tukang sayur nu nguriling dina motor, nawarkeun ku sora tina sepiker leutik nu di babawana.

  • Bagong Kajajaden Atawa Pasir Kareumbi Urug (bag 2)

    BAPA jeung Ema jongjon makaya di lembur. Ukur cukup keur nyumponan bubutuh sapopoé, sésa tina ngiriman anak anu sakola di kota téh.

  • Bagong Kajajaden Atawa Pasir Kareumbi Urug (bag 1)

    BAGONG nunggal beunang katingker. Cenah mah ti lahan titinggal bapa, di tutugan Pasir Kareumbi. Keun, ari ku sual éta mah.

  • MURID ANYAR (bag 3 / terakhir)

    PINDAHAN sakola ti Bandung cenah Fitri téh. Pindah sakola ka SMPN 3 Wado téh, ku sabab Bapana dipindahkeun tugas gawéna ka Wado.

  • MURID ANYAR (bag 2)

    PINDAHAN sakola ti Bandung cenah Fitri téh. Pindah sakola ka SMPN 3 Wado téh, ku sabab Bapana dipindahkeun tugas gawéna ka Wado.

  • MURID ANYAR (bag 1)

    PINDAHAN sakola ti Bandung cenah Fitri téh. Pindah sakola ka SMPN 3 Wado téh, ku sabab Bapana dipindahkeun tugas gawéna ka Wado.

  • Lagu Panineungan

    Peuting beuki ngolotan. Tapi manéhna masih anteng ngalangeu. Naleukeumkeun beungeut kana méja nu biasana jadi paranti ngaréngsékeun pagawéanana

  • Nu Marunggahan di Lembur

    Sabenerna Citarunggang téh lembur gedé, tapi dina sapopoéna teu weléh tiiseun.

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved