Breaking News:

Carita Pondok

Cerpen Tribun Jabar Minggu Ini: Didagoan Tepika Jam 12 Peuting

Dina bangku panjang, nu diuk ukur budak awéwé umur kira 18 taunan, dijilbab. Paromanna ngungun panonna carindul jiga tos ceurik.

Tribun Jabar
Ilustrasi Cerpen Belum Ada Judul 

“Bapa jadi tambuh laku, padahal isukna isuk-isuk pisan kudu nungkulan acara walimahan,” ceuk kuring deui cacakan teu ditanya.

“Komo abdi mah didagoan tepi ka tabuh 12 peuting. Mun teu kitu, bahaya …” ceuk Si Budak Awéwé.

“Bahaya naon?” ceuk kuring.

Teu kaburu ditémbalan ku sabab kaburu datang calo terminal natawarkeun angkutan.

Baca juga: Harapan Persib Bandung untuk Wasit yang Akan Bertugas Nanti Malam, Apa Itu?

Baca juga: Ini yang Diucapkan Zlatan Ibrahimovic yang Membuat Dia Dikartu Merah Langsung di Parma vs AC Milan

“Pa, tos moal aya elf nu ka kidul, kajaba upami keresa nyarter,” ceuk calo.

“Sabaraha?”

“Engké wé badanten sareng supir.”

Si calo langsung indit. Jol deui geus bareng jeung jalma séjén.

“Tah, ieu supir pakidulan. Ngan da nembé iang énjing tabuh lima subuh.”

“Tapi mangga badé diborong mah,” ceuk supir elf.

Halaman
1234
Penulis: Hermawan Aksan
Editor: Hermawan Aksan
Sumber: Tribun Jabar
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved