Breaking News:

Carita Pondok

Cerpen Tribun Jabar Minggu Ini: Didagoan Tepika Jam 12 Peuting

Dina bangku panjang, nu diuk ukur budak awéwé umur kira 18 taunan, dijilbab. Paromanna ngungun panonna carindul jiga tos ceurik.

Tribun Jabar
Ilustrasi Cerpen Belum Ada Judul 

“Enya sabaraha?”

“Nya diborong sajumlah eusi panumpang full, wé,” ceuk supir.

“Duh mahal euy …”

“Upami ngakut panumpang umum, pan didedet, malah aya kalana sawaréh diuk dina tonggong elf,” ceuk supir.

“Itung limaan kumaha?”

“Duh rugel ka abdina …”

Baca juga: Kebakaran Rumah di Bungbulang Garut, 2 Motor Baru Ikut Hangus

Baca juga: Dinkes Sumedang Masih Cari Waktu yang Tepat Untuk Vaksinasi Saat Ramadan, Bisa Pagi atau Malam

Kuring balem da teu sanggup ari kudu ngaborong sajumlah eusi panumpang mah. Kudu wé 18 panumpang mah meureun.

“Anggap sapuluhan wé sok?” supir nurunkeun paméntana.

“Enya sok lah.”

“Tapi upah calo ku Bapa!”

Halaman
1234
Penulis: Hermawan Aksan
Editor: Hermawan Aksan
Sumber: Tribun Jabar
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved