Chord Lagu

Chord Lagu Halangan Diri, Dinyanyikan oleh Darso: Ngumbar - Ngumbar Larangan

Berikut chord dan lirik lagu Halangan Diri. Lagu Halangan diri dinyanyikan oleh penyanyi hits Darso.

Pixabay
Chord dan lirik lagu Halangan Diri dari Darso. 

TRIBUNJABAR.ID,BANDUNG - Berikut chord dan lirik lagu Halangan Diri.

Lagu Halangan diri dinyanyikan oleh penyanyi hits Darso.

Sejumlah karyanya tak jarang menjadi lagu Sunda populer.

Chord lagu Halangan Diri - Darso

intro : Am F G Am ( 2x )

Am F G Am
na kunaon sagala rupa ngan aral gagal jeung gagal
F Dm B E
soal cinta jeung usaha kandas pamaksadan
Am F
kamudahan bet ngabalieur
G Am F Dm
kalapangan naronggongan paruntungan lumpat ngajauhan
E Am
naha naha kunaon

Am F G Am
Am F Dm E

reff :

Am G
boa - boa halangan diri
F Am
nu mangrupi dosa - dosa
Am G
kajongjonan kangeunahan
F E
ngumbar - ngumbar larangan . .
Am G
boa - boa halangan diri
F Am
nu mangrupi dosa - dosa
Am G
nnu ngajajar meni panjang
F Am
sapanjang jalan kareta
G F
aduh gusti aduh gusti
G Am
kumaha ngentengeunana
G F
aduh gusti aduh gusti
G Am
kumaha ngabebaskeuna

Am F
panon cireumbay mapay - mapay pipi
G Am F Dm
ragragan kana sajadah nginget - nginget laku lampah
B E
ninggang salah jeung salah
Am F G Am
hate anu merih hate nu ngajerit kabeulit ku dosa - dosa
F Dm
biwir nu ngageter ngedalkeun rasa jiwa
E Am
ampun ampun duh gusti . .

Am F G Am
Am F Dm E

Baca juga: Chord Lagu Mega Hideung, Dinyanyikan oleh Yayan Jatnika: Langit Ceudeum Tanda Arek Hujan Datang

Baca juga: Chord Lagu Naha Salah, Dinyanyikan Oleh Doel Sumbang: Kuring Boga Rasa Cinta Salian Ka Anjeun

 

Sumber: Tribun Jabar
  • Berita Populer
    Ikuti kami di
    KOMENTAR

    BERITA TERKINI

    Tribun JualBeli
    © 2022 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
    All Right Reserved