Chord Lagu

Chord Lagu Mega Hideung, Dinyanyikan oleh Yayan Jatnika: Langit Ceudeum Tanda Arek Hujan Datang

Lagu Mega Hideung dinyanyikan oleh Yayan Jatnika. Sejumlah karyanya tak jarang menjadi lagu Sunda populer.

Pixabay
Ilustrasi - chord dan lirik lagu Mega Hideung 

TRIBUNJABAR.ID,BANDUNG - Berikut chord dan lirik lagu Mega Hideung.

Lagu Mega Hideung dinyanyikan oleh Yayan Jatnika.

Sejumlah karyanya tak jarang menjadi lagu Sunda populer.

Chord Lagu Mega Hideung - Yayan Jatnika

Intro : C#m F#m C#m A C#m A C#m

C#m
Tuh itu latung siga pundung
B A C#m
Ningal urang nu teu satujuan
F#m C#m
Naha anjeun bisa robah anu geus pasini
A
Da bongan anjeun nu menta
A
Kuring nganteur kahayangna
D C#m
Anjeun hayang pepegatan

(*)

C#m
Tuh itu mega ngahalangan
B A C#m
Langit anu rek ngagebray caang
F#m C#m
Naha ku teu sangka akhirna geuning bet kieu
A
Kacinta urang duaan aya nu ngahihileudan
D C#m
Gogoda eta ka urang

B C#m B C#m
Mega hideung ngalangkangan
A C#m G#
Langit ceudeum tanda arek hujan datang

C#m A C#m
Naha anaon anu rek di teang
F#m C#m
Kanyaah kacinta keur urang
A C#m
Meureun kuring heunte ngalayah ku harta
A D
Ukur banda cinta modal anu boga
C#m G#
Jang salira

C#m A C#m
Teu ngarti na jero pikirna
F#m C#m
Yen harta bisa mawa bagja
A C#m
Loba anu pisah lain kurang harta
A D
Sidik nganyahokeun di butuhkeun cinta
C#m
Lain ukur harta

B C#m
anjeun beda pilihanna
B C#m
Nu di teang geuning harta

Back (*)

Baca juga: Chord dan Lirik Lagu Kahayang Keukeuh, Dinyanyikan Oleh Darso: Hate Kuring Kakalayangan

Baca juga: Chord Lagu Naha Salah, Dinyanyikan Oleh Doel Sumbang: Kuring Boga Rasa Cinta Salian Ka Anjeun

 

Sumber: Tribun Jabar
  • Berita Populer
    Ikuti kami di
    KOMENTAR

    BERITA TERKINI

    © 2023 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
    All Right Reserved