Chord Lagu

Chord dan Lirik Lagu Duriat, Dinyanyikan Darso: Dina Hate Anjeun Kuring Cicing

Berikut chord dan lirik lagu Duriat. Lagu Duriat dinyanyikan oleh Darso.

Canva
Chord lagu Duriat 

TRIBUNJABAR.ID,BANDUNG - Berikut chord dan lirik lagu Duriat.

Lagu Duriat dinyanyikan oleh Darso.

Sejumlah karyanya tak jarang menjadi lagu Sunda populer.

Chord Lagu Duriat - Darso

Intro : E Am

F Am
Dina hate kuring anjeun cicing
F E
Dina hate anjeun kuring cicing


Am
Bener-bener henteu bisa ngejat
G E Am
Dibeungkeut ku tali duriat

F Am
Sanajan loba nu daratang
F E
Pating kuriling neangan lawang
Am F Am
Pating kaletrok kana panto hate
G F E Am
Tapi ku urang teu dipalire

Dm
Duriat teu bisa digantian ku rupa
Dm Am
Duriat teu bisa dihilian ku harta
Dm
Duriat teu bisa di aya-aya
Dm Am
Duriat datang na heunteu kapaksa

E
Dikotretkeun dina hate tidituna
Am
Diguratkeun dina rasa tidituna
E
Dibuka di baca ku urang duaan
F E Am
Di jaga di riksa pinuh rasa ka heman

Baca juga: Chord Lagu Papatong, Dinyanyikan Oleh Bah Dadeng: Papatong Nu Koneng Teu Tembong Deui

Baca juga: Chord Lagu Panganten Anyar, Dinyanyikan Oleh Darso: Dunia Asaa Nu Duaan

Sumber: Tribun Jabar
  • Ikuti kami di
    KOMENTAR

    BERITA TERKINI

    © 2022 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
    All Right Reserved