Chord Lagu

Chord Lagu Papatong, Dinyanyikan Oleh Bah Dadeng: Papatong Nu Koneng Teu Tembong Deui

Berikut chord dan lirik lagu Papatong. Lagu Papatong dinyanyikan oleh Bah Dadeng.

Pixabay
Ilustrasi - Chord dan lirik lagu Papatong 

TRIBUNJABAR.ID,BANDUNG - Berikut chord dan lirik lagu Papatong.

Lagu Papatong dinyanyikan oleh Bah Dadeng.

Karyanya tak jarang menjadi lagu Sunda populer.

Chord Lagu Papatong - Bah Dadeng

Intro : Dm C Dm Bb Gm A Bb Dm

Dm Bb
Beurang maju ka lohor
Gm C Dm
Papatong nu koneng euntreup na regang
Bb Bb
Ngageter jangjangna keur ngagupayan
A Dm Bb A Dm
Pancen keur wasiatan
.
*
Dm Bb
Sore mengok ka Ashar
Gm C Dm
Papatong nu koneng hiber teu luhur
Bb Bb
ngalayang ngawahan arek pamitan
A Dm
poma tong ka jongjonan
.
Reff:
C Gm
Papatong nu koneng teu tembong deui
Bb Dm
Leungit indit teu pamit
C Gm
Papatong nu koneng teu tembong deui
Bb A
Tilem bewara baturna
.
Bb
Prak reureuh tina ka riweuh
A Dm
Prak pasrah kanu Kawasa
Bb
Prak reureuh tina ka riweuh
A Dm
Prak pasrah kanu Kawasa
.
back to *

Baca juga: Chord Lagu Panganten Anyar, Dinyanyikan Oleh Darso: Dunia Asaa Nu Duaan

Baca juga: Chord Lagu Karang Hawu, Dinyanyikan Fanny Sabila feat Maliq Ibrahim: Maheutkeun Janji Pasini

Sumber: Tribun Jabar
  • Ikuti kami di
    KOMENTAR

    BERITA TERKINI

    © 2022 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
    All Right Reserved