Iduladha 2022

25 Contoh Ucapan Selamat Lebaran Idul Adha 2022 dalam Bahasa Sunda, Kirim ke Keluarga dan Kerabat

Berikut ini kumpulan contoh ucapan selamat lebaran Idul Adha 2022 dalam Bahasa Sunda, cocok dibagikan ke keluarga dan kerabat

Penulis: Hilda Rubiah | Editor: Hilda Rubiah
Ilustrasi saling memberikan ucapan selamat Lebara dalam Bahasa Sunda 

Sim kuring ngedalkeun مِنَ الْعَائِدِيْنَ وَالْفَائِزِيْ

Wilujeng Boboran sim abdi nyuhunkeun dihapunten lahir seinareng bathin.

Baca juga: 25 Ucapan-ucapan Menyentuh Selamat Idul Adha 2022 Makna Berkurban, Bagikan di Grup WA hingga Medsos

11. Khilaf sareng Ngalantur etateh nu janten sipatna abdi, ari nyuhunkeun panghampura eta kawajiban abdi

Ngabersihkeun hate tina sagala dosa eta anu jadi tujuan abdi

Dina dinten nu fitrah ieu kalawan rendahning ati sim abdi ngahaturkeun;

تَقَبَّلَ اللهُ مِنَّا وَمِنْكُمْ صَيَامَنَا وَصِيَامَكُمْ، مِنَ الْعَائِدِيْنَ وَالْفَائِزِيْنَ

Wilujeng Boboran sim abdi sakulawargi nyuhunkeun dihapunten lahir seinareng batin.

12. Sadaya jalmi tiasa ngiring lebaran, Tapi teu sadaya jalmi tiasa ngiring Idul Adha.

Mugi urang kalebet jalmi nu tiasa ngiring Idul Adha,

Wilujeng Boboran Idul Adha 1443 H. Hapunten samudaya kalepatan.

13. Batin nu usik nyaliksik diri, Bilih kasabit kaciwit ati, karumpak ungkara basa

Kadudut kalindu qalbu, Mugia rido galih jembar pangampura tina samudayaning kalepatan.

Wilujeng Boboran Idul Adha 1443 H. Hapunten samudaya kalepatan.

14. Bilih aya langkung saur bahe carek kaciwit kulit kabawa daging

Halaman
1234
Sumber: Tribun Jabar
  • Berita Populer
    Ikuti kami di
    KOMENTAR

    BERITA TERKINI

    © 2023 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
    All Right Reserved