Iduladha 2022

Kumpulan Ucapan Selamat Idul Adha 2022 dalam Bahasa Sunda, Punya Makna Mendalam Jadikan Status WA

Simak di sini kumpulan ucapan selamat Idul Adha 2022 dalam Bahasa Sunda yang mempunyai makna mendalam dan bisa dijadikan status WA.

Penulis: Rheina Sukmawati | Editor: Rheina Sukmawati
freepik.com
Kumpulan ucapan selamat Idul Adha 2022 dalam Bahasa Sunda yang mempunyai makna mendalam dan bisa dijadikan status WA. 

مِنَ الْعَائِدِيْنَ وَالْفَائِزِيْنَ

Sim abdi sakulawargi neda ngahaturkeun wilujeung boboran, hapunten samudaya kalepatan.

3. Upami ati sabening cai, sawios ngalir nu wening bersih

Baca juga: Download Twibbon Ucapan Selamat Idul Adha 2022, Lengkap Cara Menggunakan, Langsung Bagikan di Medsos

Upami Manah Saindah Cahaya Bulan, enggal hiasan ku bentang kaimanan, Upami Manah saputih awan

Kade tong sampe ngahalangan panon poena taqwa,

Sim kuring ngedalkeun مِنَ الْعَائِدِيْنَ وَالْفَائِزِيْ

Wilujeng Boboran sim abdi nyuhunkeun dihapunten lahir seinareng bathin.

4. Khilaf sareng Ngalantur etateh nu janten sipatna abdi, ari nyuhunkeun panghampura eta kawajiban abdi

Ngabersihkeun hate tina sagala dosa eta anu jadi tujuan abdi

Dina dinten nu fitrah ieu kalawan rendahning ati sim abdi ngahaturkeun;

تَقَبَّلَ اللهُ مِنَّا وَمِنْكُمْ صَيَامَنَا وَصِيَامَكُمْ، مِنَ الْعَائِدِيْنَ وَالْفَائِزِيْنَ

Wilujeng Boboran sim abdi sakulawargi nyuhunkeun dihapunten lahir seinareng batin.

5. Sadaya jalmi tiasa ngiring lebaran, Tapi teu sadaya jalmi tiasa ngiring Idul Adha.

Mugi urang kalebet jalmi nu tiasa ngiring Idul Adha,

Halaman
1234
Sumber: Tribun Jabar
  • Berita Populer
    Ikuti kami di
    KOMENTAR

    BERITA TERKINI

    © 2022 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
    All Right Reserved