Breaking News:

TAG

carpon

  • Cerpen Tribun Jabar Minggu Ini: Didagoan Tepika Jam 12 Peuting

    Dina bangku panjang, nu diuk ukur budak awéwé umur kira 18 taunan, dijilbab. Paromanna ngungun panonna carindul jiga tos ceurik.

    6 hari lalu
  • New Normal

    BASISIR talaga. Hawa nyongkab teu jadi hahalang nu calinutrung dina rakit. Paneuteupna maluseur kana kukumbul.

    Minggu, 18 Oktober 2020
  • Bandera Lalayu Sekar

    KARUNG eusi gelas jeung botol palastik urut inuman geus méh pinuh. Aya ogé kardus urut di jero karung téh. Mokaha loba beubeunangan poé ieu mah.

    Minggu, 30 Agustus 2020
  • Nu Mangprung na Lulurung Simpé

    Beus mangprung meulah patalimarga nu can pati ramé. Panumpang gé masih diwatesanan jumlahna, diuk paanggang. Sajok saurang. Lah, asa beuki simpé.

    Minggu, 9 Agustus 2020
  • Pangarang Kasohor

    Langit caang narawangan, taya méga anu ngahalangan. Pantes pisan saenyana saupama dipaké leuleumpangan bari ngadagoan panonpoé surup.

    Minggu, 19 Juli 2020
  • Kuring Paeh

    KURING ngaleupaskeun nyawa di kamar sorangan sanggeus saminggu nandangan panyakit, nyaéta awak nyebrét panas paselang jeung batuk ngajegroh.

    Minggu, 28 Juni 2020
  • Ganggarangan Welas Asih

    DUKA naon sabab alesannana manéhna maké inget kana ganggarangan. Enya apan, jigana, ngarasa rumasa lain warga urang kota.

    Minggu, 7 Juni 2020
  • Makelar Masker

    SASALAD nerekab. Dunya harénghéng. Korban ngundak unggal poéna. Sakur jalma ngusahakeun nyinglar sasalad sangkan bisa hirup jeung huripna.

    Minggu, 17 Mei 2020
  • Nu Anyar Datang

    GEUS lila kuring embung nyekel pagawean naon wae...

    Rabu, 20 Januari 2016
  • Muga Langit Tuluy Cangra

    ISUK kénéh geus kadéngé sora tukang sayur nu nguriling dina motor, nawarkeun ku sora tina sepiker leutik nu di babawana.

    Selasa, 2 September 2014
  • Bagong Kajajaden Atawa Pasir Kareumbi Urug (bag 1)

    BAGONG nunggal beunang katingker. Cenah mah ti lahan titinggal bapa, di tutugan Pasir Kareumbi. Keun, ari ku sual éta mah.

    Rabu, 27 Agustus 2014
  • MURID ANYAR (bag 3 / terakhir)

    PINDAHAN sakola ti Bandung cenah Fitri téh. Pindah sakola ka SMPN 3 Wado téh, ku sabab Bapana dipindahkeun tugas gawéna ka Wado.

    Jumat, 15 Agustus 2014
  • MURID ANYAR (bag 1)

    PINDAHAN sakola ti Bandung cenah Fitri téh. Pindah sakola ka SMPN 3 Wado téh, ku sabab Bapana dipindahkeun tugas gawéna ka Wado.

    Jumat, 15 Agustus 2014
© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved