TAG

carpon

MURID ANYAR (bag 1)

PINDAHAN sakola ti Bandung cenah Fitri téh. Pindah sakola ka SMPN 3 Wado téh, ku sabab Bapana dipindahkeun tugas gawéna ka Wado.

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved