Chord Lagu

Chord dan Lirik Lagu Papatong, Dinyanyikan Oleh Bah Dadeng: Papatong Nu Koneng Teu Tembong Deui

Berikut chord dan lirik lagu Papatong. Lagu Papatong dinyanyikan oleh Bah Dadeng.

Pixabay
Ilustrasi - chord dan lirik lagu Papatong 

TRIBUNJABAR.ID,BANDUNG - Berikut chord dan lirik lagu Papatong.

Lagu Papatong dinyanyikan oleh Bah Dadeng.

Sejumlah karyanya tak jarang menjadi lagu Sunda populer.

Chord Lagu Papatong - Bah Dadeng

Intro : Am G Am F Dm E

*) :
Am F
Beurang maju ka lohor
G Am
Papatong nu koneng euntreup na regang
F E
Ngageter, jangjangna keur ngagupayan
Am
Pancen keur wasiatan…

Intro : F E Am

Am F
Sore menggok ka Ashar
G Am
Papatong nu koneng hiber teu luhur
F E
ngalayang, ngawahan arek pamitan
Am
poma tong kajongjonan

Reff :
G F
Papatong nu koneng teu tembong deui
Am
Leungit... indit teu pamit
G F
Papatong nu koneng teu tembong deui
Am
Tilem... bewara baturna
F
Prak reureuh tina kariweuh
E Am
Prak pasrah kanu Kawasa
F E
Prak reureuh tina kariweuh
Am
Prak pasrah kanu Kawasa

Intro Gitar : F Am F E
Suling : F G Dm Am
Voice : F E Am

Int : Am G Am F Dm E

**) :
Am F
Sore menggok ka Ashar
G Am
Papatong nu koneng hiber teu luhur
F E
ngalayang, ngawahan arek pamitan


Am
poma tong kajongjonan

Reff :
G F
Papatong nu koneng teu tembong deui
Am
Leungit... indit teu pamit
G F
Papatong nu koneng teu tembong deui
Am
Tilem... bewara baturna
F
Prak reureuh tina kariweuh
E Am
Prak pasrah kanu Kawasa
F E
Prak reureuh tina kariweuh
Am
Prak pasrah kanu Kawasa

Outro : Am G Am F Dm E

 

 

Sumber: Tribun Jabar
  • Berita Populer
    Ikuti kami di
    KOMENTAR

    BERITA TERKINI

    © 2022 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
    All Right Reserved