Chord Lagu

Chord dan Lirik Lagu Santolo, Dinyanyikan Oleh Darso: Sumping Deui Ceunah Waktu Laut Surut

Berikut chord dan lirik lagu Santolo. Lagu Santolo dinyanyikan oleh Darso

Pixabay
Chord dan lirik lagu Santolo dari Darso. 

TRIBUNJABAR.ID,BANDUNG - Berikut chord dan lirik lagu Santolo.

Lagu Santolo dinyanyikan oleh Darso. Tak jarang, sejumlah karyanya selalu menjadi lagu Sunda populer.

Chord Lagu Santolo - Darso

Intro:
Am F E C
Am F Dm
Am F G Am

Am F Am
Di palebah awas sagara
Dm F A
Boa anjeun nyawang ti kaanggangan
Am F Am
Handapeun karang nu itu
Dm F A
Anjeun méré kecap keur antieun

A D
Sumping deui cenah waktu laut surut
Am
Mata poé ngalamot laut
F Bb Am
Dumadak kapaut imut
Am
Santolo cilaut eureun
Dm Bb Am
Kasono teu eurun eureun

G Dm
Rancabuaya nyieun tapak tapak cinta
F Bb Am
Nu ayeuna anjeunna teuing dimana
Am
Sok hayang jadi pamayang
Dm Bb Am
Hayang ngecrik kadeudeuh anjeun

G F
Dina parahu cinta anu urang
Bb F
Anteng ngangkleung dina sagara katresna
C G Am
Duh paduduaan
F E A
duh salalamina

CHORD D
Intro:
Bm G F# D
Bm G Em
Bm G A Bm

Bm G Bm
Di palebah awas sagara
Em G B
Boa anjeun nyawang ti kaanggangan
Bm G Bm
Handapeun karang nu itu
Em G B
Anjeun méré kecap keur antieun

B E
Sumping deui cenah waktu laut surut
Bm
Mata poé ngalamot laut
G C Bm
Dumadak kapaut imut
Bm
Santolo cilaut eureun
Em C Bm
Kasono teu eurun eureun


A Em
Rancabuaya nyieun tapak tapak cinta
G C Bm
Nu ayeuna anjeunna teuing dimana
Bm
Sok hayang jadi pamayang
Em C Bm
Hayang ngecrik kadeudeuh anjeun

A G
Dina parahu cinta anu urang
C G
Anteng ngangkleung dina sagara katresna
D A Bm
Duh paduduaan
G F# B
duh salalamina

Baca juga: Chord Lagu Papatong, Dinyanyikan Oleh Bah Dadeng: Papatong Nu Koneng Teu Tembong Deui

Baca juga: Chord Lagu Panganten Anyar, Dinyanyikan Oleh Darso: Dunia Asaa Nu Duaan

 

Sumber: Tribun Jabar
  • Ikuti kami di
    KOMENTAR

    BERITA TERKINI

    © 2022 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
    All Right Reserved