Breaking News:

Kata-kata Mohon Maaf Lahir dan Batin Bahasa Sunda Saat Lebaran, Kirim ke Orang Tua, Teman, Pasangan

Lebaran 2021 tiba, Anda bisa membagikan kata-kata mohon maaf lahir dan batin Bahasa Sunda kepada keluarga dan teman.

Editor: Yongky Yulius
Pixabay
Deretan kata-kata untuk ucapan Idul Fitri 2021. 

“Upami Manah Saindah Cahaya Bulan, enggal hiasan ku bentang kaimanan, Upami Manah saputih awan

Kade tong sampe ngahalangan panon poena taqwa,

Sim kuring ngedalkeun مِنَ الْعَائِدِيْنَ وَالْفَائِزِيْ

Wilujeng boboran sim abdi nyuhunkeun dihapunten lahir seinareng bahin.”

#15

“Khilaf sareng Ngalantur etateh nu janten sipatna abdi, ari nyuhunkeun panghampura eta kawajiban abdi”

“Ngabersihkeun hate tina sagala dosa eta anu jadi tujuan abdi

Dina dinten nu fitrah ieu kalawan rendahning ati sim abdi ngahaturkeun;

تَقَبَّلَ اللهُ مِنَّا وَمِنْكُمْ صَيَامَنَا وَصِيَامَكُمْ، مِنَ الْعَائِدِيْنَ وَالْفَائِزِيْنَ

Wilujeng boboran sim abdi sakulawargi nyuhunkeun dihapunten lahir seinareng batin.”

#16

“Sadaya jalmi tiasa ngiring Lebaran, Tapi teu sadaya jalmi tiasa ngiring Idul Fitri

Mugi urang kalebet jalmi nu tiasa ngiring Idul Fitri 1442 H ieu.

Wilujeng boboran siam 1442 H. Hapunten samudaya kalepatan.”

Kumpulan caption untuk ucapan Hari Raya Idul Fitri.
Kumpulan caption untuk ucapan Hari Raya Idul Fitri. (Canva)

#17

“Batin nu usik nyaliksik diri, Bilih kasabit kaciwit ati, karumpak ungkara basa

Kadudut kalindu qalbu, Mugia rido galih jembar pangampura tina samudayaning kalepatan.

Wilujeng boboran siam 1442 H. Hapunten samudaya kalepatan.”

#18

“Bilih aya langkung saur bahe carek kaciwit kulit kabawa daging

Tunggul dirurud catang dirumpak, Nyungkelit ati teu genah manah, Mundut pangampura.

Wilujeng boboran siam 1442 H.

Taqqobalallahu Minna Wa Minkum, Shyiamana Wa Shyiamakum”

#19

Ngahaturkeun wilujeung boboran siam 1 Syawal 1442 H.

Bilih kantos nyungkelit dina ati, tugenah dina manah, kasiku tutur, katajong omong ku pribados

Mugia rido ngahapunten samudaya kalepatan.

Taqqobalallahu minna wa minkum, Shyiamana wa shyiamakum

#20

“Taya basa nu bisa direka, Taya saur nu bisa jadi pangjajap catur

Lintang ti kedalna ucapan “Wilujeng boboran Siam” neda dihapunten lahir tumekaning batin.”

#21

“Mipit amit seja nurih kapeurih ati, Malah mandar lubar akar-akar angkara na satungkebing rasa.

Ngala menta galura pangampura tina sagala lalampahan tur rumpaka nu ngagelar raheut manah.

Taqqobalallahu Minna Wa Minkum, Shiyamana Wa Shiyamakum”

Baca juga: Doa Hari Raya Idul Fitri 2021 Selain Minal Aidin Wal Faizin, Baik Digunakan untuk Ucapan Lebaran

#22

“Kaluluputan kalepatan simkuring sakulawargi.

Wilujeng boboran siam nyuciken diri ka Illahi.

Hampura diri ka Gusti Nu Maha Suci, Mugia dina ieu fitri, sungkem diri ngajadikeun jalmi nu fitri.

Wilujeng boboran siam 1442 H”

#23
Nyucruk laku sunnah Rasul, Mapay lacak agama Islam.

Gema takbir nu agung dipungkas ku tali silaturahim neda pangampura kasadayana wilujeng boboran siam 1442 H

#24

“Kedaling rasa nu pinuhku bangbaluh hate, urang lubarkeun, ngawengku pinuh ku nyuuh, meungpeung wanci can mustari”

#25
“Mugi cukup lumur jembar pangampura bilih aya bobo sapanon carang sapakan neda dihapunten samudaya kalepatan hapunten nu kasuhun.”

Sumber: Tribun Jabar
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved