Idul Fitri 1442 H

25 Contoh Ucapan Selamat Lebaran Bahasa Sunda Kata-kata Bijak, Cocok Dibagikan ke Teman Terdekat

Wilujeung boboran siam 1442 H. Berikut ini kumpulan contoh ucapan selamat lebaran Idul Fitri 1442 H. Momen Lebaran 2021, tak lengkap jika Anda belum

Penulis: Hilda Rubiah | Editor: Hilda Rubiah
Tribun Pontianak
ilustrasi saling bermaaf-maafan 

Dina dinten boboran (lebaran) ieu pamugi lawang hampura anjeun masing kabuka.

مِنَ الْعَائِدِيْنَ وَالْفَائِزِيْنَ

Sim abdi sakulawargi neda ngahaturkeun wilujeung boboran, hapynten samudaya kalepatan."

#14

“Upami Manah Saindah Cahaya Bulan, enggal hiasan ku bentang kaimanan, Upami Manah saputih awan

Kade tong sampe ngahalangan panon poena taqwa,

Sim kuring ngedalkeun مِنَ الْعَائِدِيْنَ وَالْفَائِزِيْ

Wilujeng boboran sim abdi nyuhunkeun dihapunten lahir seinareng bahin.”

#15

“Khilaf sareng Ngalantur etateh nu janten sipatna abdi, ari nyuhunkeun panghampura eta kawajiban abdi”

“Ngabersihkeun hate tina sagala dosa eta anu jadi tujuan abdi

Dina dinten nu fitrah ieu kalawan rendahning ati sim abdi ngahaturkeun;

تَقَبَّلَ اللهُ مِنَّا وَمِنْكُمْ صَيَامَنَا وَصِيَامَكُمْ، مِنَ الْعَائِدِيْنَ وَالْفَائِزِيْنَ

Wilujeng boboran sim abdi sakulawargi nyuhunkeun dihapunten lahir seinareng batin.”

Halaman
1234
Sumber: Tribun Jabar
  • Berita Populer
    Ikuti kami di
    KOMENTAR

    BERITA TERKINI

    © 2022 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
    All Right Reserved